Om oss

Velkommen til Oslo Snekkertjenester, din pålitelige partner for kvalitetsarbeid innen snekkerbransjen i Oslo og omegn. 

Der håndtverk møter ekspertise

Vi er stolte av å være din pålitelige partner for omfattende snekkertjenester, og vår suksess er tuftet på den erfarne grunnleggeren bak firmaet, Mohamed Soussi Mesraoui Jeloun. Med flere års verdifull erfaring som snekker både i Spania og Norge, har vår grunnlegger vært involvert i prestisjefylte prosjekter, inkludert bygging av kjøkken på Sørenga leilighetene i Oslo. Denne omfattende erfaringen gir oss en unik innsikt og ekspertise som kommer til uttrykk i hvert prosjekt vi tar på oss.

Hvert snekkerprosjekt er unikt

Vi forstår at hvert snekkerprosjekt er unikt, og med vår dedikerte tilnærming håper vi å ikke bare møte, men overstige dine forventninger. Vår grunnleggers lidenskap for håndverk og kjærlighet til yrket gjenspeiles i hvert snekkerverk vi leverer. Velg Oslo Snekkertjenester for å bringe ekspertisen vår inn i ditt neste prosjekt – vi ser frem til å gjøre dine ideer til virkelighet!

Autorisert forhandler

Vi er også stolte over å være en autorisert forhandler av OB Cocinas, en anerkjent leverandør av førsteklasses kjøkkenprodukter. Dette samarbeidet sikrer at våre kunder ikke bare får kvalitetshåndverk, men også tilgang til det nyeste innen innovativt kjøkkendesign.

Historier fra våre kunder

En forpliktelse

Vårt slagord, «Din visjon, vår lidenskap,» er ikke bare ord – det er selve kjernekraften i vårt engasjement for hvert prosjekt vi tar på oss. Vi tror at dine drømmer og visjoner er unike, og vår rolle er å gi liv til disse tankene gjennom vårt dedikerte håndverk.

Når vi sier «Din visjon,» forplikter vi oss til å lytte nøye til dine ideer, behov og ønsker. Vi tror på å skape snekkerprosjekter som gjenspeiler din personlighet og stil, og vi tar oss tid til å forstå nøyaktig hva du ønsker å oppnå.

Når vi sier «Vår lidenskap,» betyr det at vi bringer vår ekte kjærlighet til snekkerfaget inn i hvert eneste prosjekt. Fra kreativ planlegging til nøyaktig utførelse, er vår lidenskap for håndverket en drivkraft som sikrer at hvert snekkerverk er utført med presisjon og omsorg.

Vi tror på samarbeid, å skape en reell forbindelse med våre kunder, og å gjøre prosessen like minneverdig som det endelige resultatet. «Din visjon, vår lidenskap» er ikke bare et slagord, det er en forpliktelse til å levere snekkertjenester som overgår forventningene og gjør dine visjoner til virkelighet. Velg oss, og la oss sammen skape noe ekstraordinært.