OM

Telefontid 08:00-19:00 (Hverdager)

OM MEG

Mange års erfaring som snekker og Gründer

Mitt navn er Mohamed S. M. Jeloun. Jeg er utdannet snekker fra Spania og gründer av snekkerfirmaet MULTI FUSTA SL i Barcelona, som ble stiftet i 2003 med 8 ansatte. Jeg har vært utdannet og arbeidende snekker helt siden jeg fikk mitt fagbrev i 1999 i Spania.

Mye av arbeidet du ser bilder av på hjemmesiden min er fra både dette snekkerfirmaet, samt mine oppdrag i Norge.

I 2011 var jeg og flere kollegaer leid inn for å jobbe i Norge på vegne av Sigdal kjøkken på Sørenga leilighetene i Oslo. I den forbindelse ble jeg godt kjent med Norge og bestemte meg for å flytte min virksomhet hit, men det forble med drømmen. Så kom finanskrisen i 2009 som rammet det spanske byggemarkedet veldig hardt og MULTI FUSTA SL måtte trekke inn årene etter 6 suksessfulle år.

I 2017 prøvde jeg igjen og stiftet bedriften SOUSSI FUSTERS, men drømmen om Norge var ikke død og i 2019 tok jeg det endelige valget. Valget ble at jeg kom til Norge og stiftet min første norske bedrift. Nemlig Oslo Snekkertjenester og bedriften var allerede booket til flere oppdrag før bedriften formelt var etablert.

Grunnen til dette mener jeg skyldes min yrkesstolthet og lidenskap, samt fornøyde kunder. Noe som gjør at arbeidet mitt taler for seg selv. Alle mine kunder vet at alt leveres til en rimelig pris uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Min suksess i snekkerbransjen har alltid vært å la mitt arbeid og mine kunder være mine ambassadører. Jeg er behjelpelig med faglige og kreative løsninger.

Hos meg får du ikke  bare standard løsninger, men også skreddersydde løsninger til nettopp ditt formål.

Hvorfor velge meg

Det er mange snekkere i Norge og det er derfor viktig å skylle seg ut. Jeg gir deg derfor minst fem grunner til å velge meg.

Skroll til toppen