Basic

Nyt den perfekte balansen mellom kvalitet og pris med våre Basic kjøkkenklasse. Her finner du et bredt utvalg av stiler og funksjoner som vil oppfylle dine krav til et moderne og funksjonelt kjøkken.

Balanse mellom kvalitet og pris

Oppdag den perfekte balansen mellom kvalitet og pris med Basic kjøkkenklasse fra OB Cocinas. Vi er stolte av å være autorisert forhandler for OB Cocinas, en anerkjent spansk leverandør av kjøkkenløsninger kjent for sitt fokus på førsteklasses kvalitet og design.

Vår Basic klasse tilbyr et bredt spekter av stiler og funksjoner som vil oppfylle dine krav til et moderne og funksjonelt kjøkken. OB Cocinas’ eksperthåndverk og materialvalg sikrer ikke bare en estetisk tiltalende design, men også en pålitelig funksjonalitet som er avgjørende for det moderne kjøkkenet.

Vi legger til rette for din personlige stil ved å tilby Basic kjøkkenklassen med muligheten for bl.a. LED-belysning. Og som øvrige kjøkkenklasser vi har, så er de også mulig å få integrerte varer fra Simenes og Bosh som man ikke finner i de vanlige elektronikkbutikkene. Med Basic klassen sikrer ikke vi bare at ditt kjøkken oppfyller dine krav, men også at det representerer en harmonisk balanse mellom pris og kvalitet.

Velg oss til ditt kjøkkenprosjekt, og nyt et moderne kjøkken som er skapt med OB Cocinas’ førsteklasses håndverk og vårt fokus på å tilby balansert kvalitet til en konkurransedyktig pris.

En snikktitt på denne klassen

Ofte stilte spørsmål

Kjøkkenmagi: Spørsmål & Svar"

Vi forstår at planlegging og gjennomføring av kjøkkenoppussing kan være en spennende, men også utfordrende prosess. For å gjøre det enklere for deg, har vi satt sammen noen ofte stilte spørsmål og svar. Les videre for å få innsikt i våre skreddersydde kjøkkenløsninger, kvalitetsprodukter fra OB Cocinas, og eksklusive hvitevarer fra Siemens og Bosch. Hvis du har ytterligere spørsmål, nøl ikke med å kontakte oss. Vi er her for å veilede deg gjennom hvert trinn av din kjøkkenoppussingsreise!

Hva skiller de tre kjøkkenklassene deres – Inexpensive, Basic og Premium?

Våre kjøkkenklasser representerer ulike nivåer av design, materialkvalitet og funksjonalitet. Inexpensive gir rimelige alternativer uten å gå på kompromiss med kvaliteten, Basic balanserer pris og funksjonalitet, mens Premium tilbyr det ypperste innen design og luksus.

Hvor lang tid tar det å fullføre kjøkkenoppussing?

Tidsrammen varierer avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet. Vi jobber effektivt for å sikre raske resultater uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Hva er produksjonstid på bestilt kjøkken?

Da kjøkkenet du bestiller hos oss lages etter spesifikke mål i henhold til ditt hjem, så tar det 5-6 uker i produksjonstid. Skulle fargen være en spesiallaget for ditt behov, kommer produksjonstiden på 6-7 uker.

Hva er produksjonstid på bestilt kjøkken?

Da kjøkkenet du bestiller hos oss lages etter spesifikke mål i henhold til ditt hjem, så tar det 5-6 uker i produksjonstid. Skulle fargen være en spesiallaget for ditt behov, kommer produksjonstiden på 6-7 uker.

Hvilken standard leverer dere, 19 mm eller 16 mm?

Våre løsninger er skreddersydde i forhold til ditt hjem. Selv om vi kan levere de standardene dere måtte ønske, så lager vi skapene i henhold til ditt hjem og ikke du som må tilpasse ditt hjem til kjøkkenet.

Må jeg ordne elektriker og rørlegger selv?

Nei, vi ordner alt for deg. Vi ordner alt du trenger og ønsker til kjøkkenet ditt, fra riktige håndtverkere til hvitevarer.