Kjøkken

Opplev skreddersydde kjøkkenløsninger for enhver smak og budsjett, med våre tre klasser: Inexpensive, Basic og Premium.

Luksuriøse Kjøkkenløsninger

Opplev skreddersydde kjøkkenløsninger for enhver smak og budsjett med våre tre klasser: Inexpensive, Basic og Premium, levert av Oslo Snekkertjenester. Som autorisert forhandler for OB Cocinas, en anerkjent leverandør av førsteklasses kjøkkenprodukter, kombinerer vi håndverkskunst med kvalitet. Vi tilbyr også eksklusive hvitevarer fra Siemens og Bosch, som skiller seg ut fra det vanlige elektronikkmarkedet. Disse innovative produktene er tilpasset smarthjem-løsninger, og gir deg ikke bare funksjonalitet, men også den nyeste teknologien for en moderne kjøkkenopplevelse. Velg Oslo Snekkertjenester for å realisere ditt drømmekjøkken.

PREMIUM

BASIC

INEXPENSIVE

Ofte stilte spørsmål

Kjøkkenmagi: Spørsmål & Svar"

Vi forstår at planlegging og gjennomføring av kjøkkenoppussing kan være en spennende, men også utfordrende prosess. For å gjøre det enklere for deg, har vi satt sammen noen ofte stilte spørsmål og svar. Les videre for å få innsikt i våre skreddersydde kjøkkenløsninger, kvalitetsprodukter fra OB Cocinas, og eksklusive hvitevarer fra Siemens og Bosch. Hvis du har ytterligere spørsmål, nøl ikke med å kontakte oss. Vi er her for å veilede deg gjennom hvert trinn av din kjøkkenoppussingsreise!

Hva skiller de tre kjøkkenklassene deres – Inexpensive, Basic og Premium?

Våre kjøkkenklasser representerer ulike nivåer av design, materialkvalitet og funksjonalitet. Inexpensive gir rimelige alternativer uten å gå på kompromiss med kvaliteten, Basic balanserer pris og funksjonalitet, mens Premium tilbyr det ypperste innen design og luksus.

Hvor lang tid tar det å fullføre kjøkkenoppussing?

Tidsrammen varierer avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet. Vi jobber effektivt for å sikre raske resultater uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Hva er produksjonstid på bestilt kjøkken?

Da kjøkkenet du bestiller hos oss lages etter spesifikke mål i henhold til ditt hjem, så tar det 5-6 uker i produksjonstid. Skulle fargen være en spesiallaget for ditt behov, kommer produksjonstiden på 6-7 uker.

Hva er produksjonstid på bestilt kjøkken?

Da kjøkkenet du bestiller hos oss lages etter spesifikke mål i henhold til ditt hjem, så tar det 5-6 uker i produksjonstid. Skulle fargen være en spesiallaget for ditt behov, kommer produksjonstiden på 6-7 uker.

Hvilken standard leverer dere, 19 mm eller 16 mm?

Våre løsninger er skreddersydde i forhold til ditt hjem. Selv om vi kan levere de standardene dere måtte ønske, så lager vi skapene i henhold til ditt hjem og ikke du som må tilpasse ditt hjem til kjøkkenet.

Må jeg ordne elektriker og rørlegger selv?

Nei, vi ordner alt for deg. Vi ordner alt du trenger og ønsker til kjøkkenet ditt, fra riktige håndtverkere til hvitevarer.