Premium

For de som søker det ekstraordinære, tilbyr våre premium kjøkkentjenester det ypperste innen luksus og innovasjon. Hvert element er nøye utvalgt og designet for å gi deg et kjøkken av høyeste klasse.

Vår mest eklusive klasse

Vår premium klasse fra OB Cocinas er vår luksus kjøkkenutgave. Vi er stolte av å være autorisert forhandler for OB Cocinas, et anerkjent navn innen kjøkkendesign som representerer ypperlig kvalitet og banebrytende estetikk.

Vår forpliktelse til håndverk av høyeste standard gir deg ikke bare et kjøkken, men en opplevelse av uovertruffen klasse. Du har full frihet til å velge farger både på innsiden og utsiden av skapene, og størrelsen tilpasses nøyaktig for hvert enkelt kjøkken. Vår tilnærming inkluderer også smarte løsninger for å optimalisere plassen på en unik måte.

Det som virkelig definerer våre premium kjøkkentjenester er den eksklusive integreringen av hvitevarer fra Bosch og Siemens. Gjennom våre avtaler gir vi deg tilgang til disse førsteklasses hvitevarene, som du normalt ikke finner hos vanlige elektronikk forhandlere. Vi inkorporerer dem på en måte som ikke bare gir høy funksjonalitet, men også enestående estetikk.

Velg oss for ditt premium kjøkkendesign, og opplev en unik kombinasjon av luksus, skreddersøm og teknologisk innovasjon. Vårt mål er å forvandle hvert kjøkken til et kunstverk som imponerer med sitt utseende, funksjonalitet og eksklusivitet.

En snikktitt på denne klassen

Ofte stilte spørsmål

Kjøkkenmagi: Spørsmål & Svar"

Vi forstår at planlegging og gjennomføring av kjøkkenoppussing kan være en spennende, men også utfordrende prosess. For å gjøre det enklere for deg, har vi satt sammen noen ofte stilte spørsmål og svar. Les videre for å få innsikt i våre skreddersydde kjøkkenløsninger, kvalitetsprodukter fra OB Cocinas, og eksklusive hvitevarer fra Siemens og Bosch. Hvis du har ytterligere spørsmål, nøl ikke med å kontakte oss. Vi er her for å veilede deg gjennom hvert trinn av din kjøkkenoppussingsreise!

Hva skiller de tre kjøkkenklassene deres – Inexpensive, Basic og Premium?

Våre kjøkkenklasser representerer ulike nivåer av design, materialkvalitet og funksjonalitet. Inexpensive gir rimelige alternativer uten å gå på kompromiss med kvaliteten, Basic balanserer pris og funksjonalitet, mens Premium tilbyr det ypperste innen design og luksus.

Hvor lang tid tar det å fullføre kjøkkenoppussing?

Tidsrammen varierer avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet. Vi jobber effektivt for å sikre raske resultater uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Hva er produksjonstid på bestilt kjøkken?

Da kjøkkenet du bestiller hos oss lages etter spesifikke mål i henhold til ditt hjem, så tar det 5-6 uker i produksjonstid. Skulle fargen være en spesiallaget for ditt behov, kommer produksjonstiden på 6-7 uker.

Hva er produksjonstid på bestilt kjøkken?

Da kjøkkenet du bestiller hos oss lages etter spesifikke mål i henhold til ditt hjem, så tar det 5-6 uker i produksjonstid. Skulle fargen være en spesiallaget for ditt behov, kommer produksjonstiden på 6-7 uker.

Hvilken standard leverer dere, 19 mm eller 16 mm?

Våre løsninger er skreddersydde i forhold til ditt hjem. Selv om vi kan levere de standardene dere måtte ønske, så lager vi skapene i henhold til ditt hjem og ikke du som må tilpasse ditt hjem til kjøkkenet.

Må jeg ordne elektriker og rørlegger selv?

Nei, vi ordner alt for deg. Vi ordner alt du trenger og ønsker til kjøkkenet ditt, fra riktige håndtverkere til hvitevarer.